Ole hyvä – paloittelimme vihannekset arkeesi sopiviksi.

Ole hyvä – paloittelimme vihannekset arkeesi sopiviksi. Juuri oikean kokoisiksi annoksiksi, juuri oikeassa suhteessa. Näin valmistat tuoretta, maistuvaa ja terveellistä lähiruokaa helposti vaikka joka päivä.

Tuoretta läheltä - herkullista ruokaa kotimaisista kasviksista

Saisiko olla kasviksia? 

Olet ehkä jo maistanutkin Isokaskella valmistettuja keittojuureksia, uunijuureksia tai kaalisuikaleita. Laadukkaat tuorepakatut, käyttövalmiit juureksemme ovat olleet jo pitkään kauppojen hyllyssä suurten ketjujen brändien alla. Nyt tuttua korkeaa laatua on tarjolla myös Isokasken omalla etiketillä.

 

Ihastu kotimaiseen

Kasvava tuotevalikoimamme sisältää mm. omalla tilallamme kasvanutta punajuurta, porkkanaa, lanttua ja palsternakkaa sekä tarkkaan valikoiduilta kumppanitiloiltamme tuotua purjoa, selleriä sekä muita kasviksia ja yrttejä. Kuorittuna, kuutioituna, suikaloituna - aina helppokäyttöisenä, tuoreena ja laadukkaana. Isokasken kasviksissa on maku ja ravintoarvot tallella.

 

Keittoon, paistoksiin, laatikkoruokiin, grilliin

Isokasken kasviksista onnistuvat helposti niin perinteiset kuin modernitkin ruoat. Keittojuureksemme antavat tutun, monivivahteisen maun perinnekeittoon. Makean maanläheiset punajuurisuikaleemme taas maistuvat taivaallisilta suolaisen sinihome- tai fetajuustomurun kanssa paahdettuna. Vain oma mielikuvituksesi on rajana – ja päivän kasviskiintiö saadaan täyteen helposti ja maukkaasti!

Saisiko olla kasviksia?